1. Cadru general

Acest document conţine termenii si conditiile de utilizare a serviciilor oferite de Web Geek Solutions SRL prin intermediul site-urilor hostdexter.com sau alte site-uri aflate in proprietatea sa.

2. Definitii

PRESTATORUL serviciilor de gazduire si inregistrare domenii care pot fi contractate si cumparate prin intermediul HostDexter (hostdexter.com) si a celorlalte site-uri detinute este WEB GEEK SOLUTIONS Cod Inregistrare Fiscala: 40322889 | J33/2023/2018; Str. Brandusei nr. 1, Suceava, România.

 • Utilizator – defineste orice persoana fizica sau juridica ce foloseste serviciile Web Geek Solutions SRL.
 • Client – defineste orice persoana fizica sau juridica ce initiaza o comanda.
 • Comanda – cerere adresata Web Geek Solutions SRL de catre o persoana fizica sau juridica prin care se solicita servicii de gazduire web sau inregistrare domenii si care nu creeaza obligatii contractuale pentru parti.
 • Plata – suma de bani perceputa in schimbul furnizarii serviciilor sau produselor furnizorului
 • Servicii – orice servicii oferite de furnizor catre clientii sai

3. Introducere

 1. Prezentul document defineste cadrul in care Web Geek Solutions SRL este de acord sa furnizeze produse si servicii clientilor si utilizatorilor sai. Acest document reprezinta un acord intre Web Geek Solutions SRL si clientii sai. Toti clientii si utilizatorii serviciilor de hosting fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat utilizarea serviciilor Web Geek Solutions SRL presupune acceptarea si conformarea la Contractul de Furnizare si la Termenii si Conditiile de Utilizare a serviciilor ofertite de Web Geek Solutions SRL.
 2. Completarea formularului de comanda si bifarea casutei: Am citit si accept Contractul de Furnizare Servicii
  • reprezinta o garantie ca sunteți persoana fizica si ca aveti implinita varsta de 18 ani. In cazul in care reprezentati o persoana juridica, parteneriat sau orice alta forma juridica de organizare in conformitate cu standardele de comert, inregistrarea Dvs. este o garantie.
  • sunteti de acord sa furnizati in Formularul de Comanda informatii corecte, clare si reale, incluzand informatii referitoare la contul de banca si orice alt tip de informatie necesara pentru conditiile de plata si va angajati sa actualizati in mod corect si permanent aceste informatii.
  • reprezinta si garanteaza ca aveti autoritatea de a utiliza serviciile conform prezentului contract. In cazul in care nu sinteți de acord/nu va manifestati acordul asupra Termenilor Contractului sau oricaror altor modificari, singura optiune este de a va dezactiva de la prezentul serviciu.

4. Conditii generale de utilizare

 1. Utilizarea site-ului este posibila numai in situatia acceptarii termenilor si conditiilor stabilite de catre administratorii site-ului conform prevederilor legale. Continuarea utilizarii site-ului reprezinta acceptul expres si neechivoc pentru acceptarea tuturor termenilor si conditiilor prezentati in Contractul de Furnizare si pe site-ul hostdexter.com.
 2. Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor si serviciilor de pe site-ul hostdexter.com, implica acceptarea si respectarea termenilor si conditiilor atat in privinta utilizarii site-ului cat si in privinta achizionarii de produse si servicii comercializate de Web Geek Solutions SRL.
 3. In calitate de client sunteti de acord sa platiti pentru toate produsele pe care le achizitionati prin intermediul site-ului, si efectuati plata produselor comandate de Dvs.
 4. Clientul este responsabil pentru plata la timp a tuturor comisioanelor si pentru a pune la dispozitia Web Geek Solutions SRL sumele de bani, respectiv contravaloarea produselor comandate de catre client.
 5. Pretul total va include pretul produsului plus orice TVA aplicabil (in vigoare la data comenzii si platii).
 6. Clientul are dreptul de a se retrage din tranzactie fara niciun cost si fara a da nici o justificare pana la data procesarii comenzii. Clientul nu are dreptul de a se retrage dintr-o tranzactie dupa momentul in care a inceput procesarea comenzii, moment in care tranzactia clientului este definitiva si confirmata de Web Geek Solutions SRL.
 7. Pana la realizarea unei comenzi Web Geek Solutions SRL isi rezerva dreptul de a modifica preturile pentru produsele oferite prin intermediul site-ului, in orice moment, iar Web Geek Solutions SRL nu ofera garantii de pret sau rambursari in situatia unei reduceri a pretului sau a unei oferte promotionale ulterior achizitiei.
 8. Prin acceptarea termenilor si conditiilor prezentate pe site-ul hostdexter.com sau site-urile afiliate, in momentul plasarii unei comenzi, clientul accepta si isi da acordul pentru incheierea unui contract la distanta in temeiul caruia se va face vanzarea la distanta. Acest contract este unul de adeziune si nu este supus modificarii sau negoicerii intre parti.

5. Acceptarea conditiilor de utilizare. Modificarea periodica a acestora

 1. Site-ul hostdexter.com, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea clientului/utilizatorului fara nici o modificare a conditiilor din prezentul document. Daca in calitate de client nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document,nu folositi site-ul hostdexter.com si serviciile oferite prin intermediul acestuia.
 2. Prin utilizarea site-ului, clientului indica si declara ca acceptata fara nici o rezerva sau limitare sa respectate “Termenii si Conditiile” de utilizare. Administratorii site-ului, pot revizui acest document in orice moment, prin actualizarea acestei pagini, sens in care, va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi “Termenii si Conditiile”, deoarece acest document obliga clientul legal.
 3. Fiecare accesare a site-ului reprezinta o noua acceptare a termenilor si conditiilor in vigoare la acel moment,asa cum acestea sunt afisate de catre Administratorul site-ului. O acceptare a termenilor si conditiilor intr-o forma precedenta, printr-o accesare anteriora a site-ului nu afecteaza noile accesari supuse noilor tremeni si conditii.
 4. Dovada continutului actual al termenilor si conditiilor se va face, oriunde si oricand este nevoie, printr-un document unilateral emanand de la Administratorul Site-ului.